Naslovnica

Apartman je smješten na gornjem katu kuće. Površina je 100m². Udaljenost do mora (kupališta) je 100-150 metara. Kuća se nalazi u vrlo tihom okruženju, direktno uz hotel Amforu i hotel Croatiu.

Kategorizacija apartmana je 4 zvijezdice.

Apartman ima vlastiti ulaz.

Sastoji se od 3 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju s blagovaonom, 2 kupaonice od kojih jedna sa toaletom i jedan odvojeni toalet. Kupaonice su moderno opremljene, sa ugrađenim sušilom za kosu.

Dnevni boravak i spavaće sobe su opremljene klima uređajima, LED Televizorima. U spavaćim sobama se nalaze pisaći stolovi i trezori. U dnevnom boravku se također nalazi kućno kino za upotrebu.

Kuhinja je visoko opremljena sa perilicom suđa, mikrovalnom pećnicom sa grill funkcijom, automatskim espresso aparatom i veliki frižider sa zamrzivačem.
U apartmanu je za goste na raspolaganju perilica rublja.

Veliki balkon sa lijepim pogledom, ležaljkom, suncobranom, stolom i stolicama.

Parkirno mjesto je također u sastavu apartmana.

WLAN-Hotspot priključak i fiksni telefon (troškovi odlaznih poziva nisu uključeni u cijeni) su uključeni u cijeni.

U blizini se nalazi nekoliko restorana, trgovina i sportsko igralište (nogomet, tenis, itd.) U blizini se nalaze kupališta Hula Hula Beach, Falko Bar, Bonj les Bains, itd.
Do prekrasnog starog dijela grada i njegovih znamenitosti možete stići 10 minutnom šetnjom uz more uživajući u vremenu i krajoliku.

Za više informacija o Hvaru kliknite ovdje.